Cei de la Vola au lansat recent Local Escapes, un serviciu prin care prezinta oferte exclusive pentru destinatii premium in Romania.

Conform celor de la Vola: „Servicii premium, locatii superbe, zbor cu balonul, acces SPA, echitatie si multe alte suprize te asteapta la Local Escapes!

Oferte speciale de Paste

Pentru ca Pastele se apropie cu pasi repezi, va recomandam sa va orientati si catre sejururile cu familia in perioada sarbatorilor pascale. Veti gasi pe site oferte foarte bune pentru aceasta ocazie.

Vacante la munte

Suntem cu totii de acord ca avem zone montane superbe in aceasta tara. Daca inca nu le-ai descoperit, te invitam sa le vizitezi cat de curand. Daca le-ai descoperit deja, sunt convins ca vei dori sa le revizitezi.

City Break in Romania

De ce sa mergem in city break doar in alte tari cand putem face asta si la noi in tara. Sunt convins ca sunt multe orase pe care inca nu le-ai vazut si merita sa le vezi.

Cum functioneaza?

Pachetele Local Expres iti ofera cazare, masa si experiente de vis in Romania. Totul cu reduceri de pret de pana la 60%! Pretul afisat este exact ceea ce vei plati! Nu sunt alte costuri ascunse.

Vezi oferta completa!


Local Escapes, Vacante de vis in Romania cu pana la 60% REDUCERE
5 (100%) 1 voturi