KidsWatch B2 de la Vonino este acum la cel mai bun pret! Profita si tu de aceasta oferta de Black Friday!

kidswatch-b2

Kidswatch B2 este un ceas de mână pentru copii cu funcție de localizare si telefon mobil încorporate, creat cu gândul la părinți – mai puține griji pentru părinți și in același timp mai multă libertate pentru copii. Ceasul ține familiile conectate fără necesitatea de a cumpăra copilului un smartphone mai devreme decat este necesar. Cu ajutorul aplicației Vonino Family Tracker, parinții rămân conectați la activitatea copilului lor intreaga zi, folosind doar smartphone-ul sau tableta. Acest gadget este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani.

De Black Friday ceasul KidsWatch B2 este cu 140 de lei mai ieftin! Vezi aici.

Fiind un smartwatch foarte popular, il gasiti desigur in mai multe surse. Un frumos model pentru fetite se gaseste la EvoMAG, aici.

Smartwatch Vonino Kids Watch B2, 2G, Curea silicon, pentru Copii, Cartela SIM Orange PrePay inclus (Roz)
Smartwatch Vonino Kids Watch B2, 2G, Curea silicon, pentru Copii, Cartela SIM Orange PrePay inclus

EvoMag are acest model la reducere de pret de 11%. Il puteti achizitiona de aici.

Smartwatch-ul se gaseste si la eMag, aici. Si ei au doua modele, unul pentru baieti si unul pentru fete. Pretul este unul foarte bun. De Black Friday puteti achizitiona aceste ceasuri cu reducere de 37%!

 

Iata si cateva informaii tehnice, de la eMag.

LOCALIZARE IN TIMP REAL – Folosind aplicatia Vonino Family Tracker impreuna cu KidsWatch S2, locatia curenta a copilului va fi disponibila oricand, cu usurinta.
ZONE DE SIGURANTA – Zonele de siguranta sunt un gard virtual in jurul unei zone alese de tine. Cand acestea sunt active, vei fi notificat de fiecare data cand copilul intra sau iese din perimetrul acestora.
FUNCTIE APEL – Copiii va pot contacta doar apasand un buton!
FUNCTIE SOS – Cand copilul simte ca nu este in siguranta, acesta poate folosi butonul SOS pentru a apela numerele presetate
TRASEU – Folosind functia Traseu, poti verifica activitatea copilului pe parcursul zilei. Vei putea vedea intreaga calatorie, incluzand opririle, pe o perioada de timp aleasa de tine.
COMPATIBIL ANDROID SI IOS – Aplicatia este disponibila atat pe Google Play, cat si in Apple App Store

Pentru mai multe informatii si pentru a achizitiona aceste smartwatch-uri pentru copii, click aici.

Despre oferta Smart Junior de la Orange, vedeti aceasta pagina!


KidsWatch B2 de la Vonino, la cel mai bun pret de Black Friday!
5 (100%) 1 voturi