Daca ai nevoie de Hard Disk-uri externe, iti recomandam brand-ul WD. Astazi ai in oferta HDD Network Storage WD My Cloud la reducere de pret! Vezi aici oferta completa!

Network Storage WD My Cloud Mirror Gen 2, 8TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0
Network Storage WD My Cloud Mirror Gen 2, 8TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0 – 14% REDUCEREVezi aici!

my-cloud-mirror-hddMy Cloud Mirror vine echipat cu doua hard disk-uri si este setat in modul Mirror (RAID 1), astfel incat continutul este stocat pe un hard si duplicat automat pe al doilea.

In cazul in care o unitate cedeaza, puteti fi sigur ca datele raman in siguranta pe al doilea hard.

 

Network Storage WD My Cloud 8TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0Network Storage WD My Cloud 8TB, Gigabit Ethernet, USB 3.0

Acest hard disk este la un pret mai accesibil, comparativ cu MyCloud Mirror, si in plus, astazi mai are si reducere de 5%. Il gasiti aici. In functie de capacitatea de stocare dorita, il puteti achizitiona avand marimea de 2TB, 3TB, 4TB, 6TB si 8TB. Important de mentionat este si faptul ca poate fi achizitionat si in rate! Iti poti lua oricand un credit rapid online. Astfel poti cumpara de la mai multe magazine, in rate fara dobanda!

HDD extern WD My Book Duo, 8TB, 3.5", USB 3.0, CharcoalHDD extern WD My Book Duo, 8TB, 3.5″, USB 3.0, Charcoal este un produs foarte bun, avand viteze de transfer ultra-rapide si optiuni de backup, hardware si protejare cu parola. Functioneaza pe sistemele de operare Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista si Mac OS X, pe ultimul sistem de operare necesitand o reformatare.

HDD-ul extern WD My Book Duo este astazi disponibil cu reducere de 13%, aici.

HDD extern WD My Book 6TB, 3.5", USB 3.0, NegruUlimul produs recomandat astazi este HDD extern WD My Book 6TB, 3.5″, USB 3.0, pe negru. Este la un pret foarte accesibil si astazi are si 20% reducere!

Utilizatorii au o parere foarte buna despre el. Unul dintre revieweri spunand ca este „Foarte rapid la copiat fisiere (ex. 1,5 GB in aproximativ 6 minute).”

Pe scurt, este un produs stabil, silentios si elegant. Il recomandam!

Mai multe HDD-uri externe de la WD gasesti aici!

Spor la cumparaturi!


Hard Disk Network Storage WD My Cloud, la reducere de pret
5 (100%) 1 voturi