Aproape toata lumea este astazi pe interet. Mai multe de jumatate dintre romani sunt deja pe Facebook, iar o parte semnificativa dintre noi avem deja un site personal sau blog. A gasi gazduirea web potrivita incepe sa fie o chestiune care ne preocupa pe tot mai multi dintre noi.

Pentru o gazduirea mai „serioasa”, trebuie sa scoatem din buzunar sume considerabile. Spre exemplu, la HostAG gasim gazduire incepand de la 59 de euro. Oferta este excelenta, insa este mai potrivita pentru afaceri serioase decat pentru un blog personal pentru simplul fapt ca costa prea mult.

Pentru un site mai micut sau blog, recomand cu tarie sa incercati HostGator. In mod special merita testata oferta lor pentru ca au optiunea „One penny”. Aceasta optiune va permite sa achizitionati un pachet de hosting foarte bun si sa platiti doar 0.01 USD in prima luna. 30 de zile sunt o perioada suficienta pentru a testa oferta lor.

Testeaza acum!

Acest pachet de gazduire web va ofera spatiu pe disk si trafic nelimitat, site builder gratuit cu 4500 de templaturi la un click distanta, cPanel pentru o foarte usoara gestionare a continutului web, adrese de e-mail nelimitate, suport tehnic 24 din 24, 7 zile din 7, si, chiar si la oferta cu 0.01 dolari in prima luna, aveti optiunea de a solicita returnarea banilor daca nu sunteti multumit. Perioada in care puteti testa este de 45 de zile. Daca in aceasta perioada ajungeti la concluzia ca gazduirea oferita de ei nu e ce aveti nevoie, va puteti cere banii inapoi si ii veti si primi, integral.

Pe langa facilitatile deja mentionate, veti primi si un voucher de 100 de dolari pentru reclame Google AdWords si $50 credit Bing/Yahoo.

Toate acestea sunt chestiuni cat se poate de serioase. Va spune asta cineva care a testat deja HostGator in trecut si a fost multumit. Sigur, gazduirea nu are cum sa coste doar 0.01 dolari pe luna, in fiecare luna. Acesta este costul pentru prima luna, apoi costul este de 10.94 dolari pe luna, daca alegeti sa platiti lunar. Daca sunteti multumit in prima luna, va recomand sa achizitionati in avans pe un an. Daca platiti in avans pentru un an intreg, costul lunar scade de la aproape 11 dolari la numai 3.58 dolari. De asemenea, daca achitati in avans pe doi ani, primiti un an de gazduire gratuita.

Eu zic ca merita incercati! Pana la urma, ce aveti de pierdut?..

Incearca acum!


Cea mai ieftina gazduire web! Doar 0.01 dolari in prima luna!
5 (100%) 2 voturi