Dragilor, acum puteti achizitiona bratara de fitness Fitbit cu reducere de pret de 20%!

Bratara fitness Fitbit Flex 2
Bratara fitness Fitbit Flex 2 – Vezi aici!

Bratara fitness Flitbit inregisteaza tot ce misti: calculeaza distanta, numara pasii, calculeaza caloriile pe care le-ai ars oriunde te-ai duce si orice ai face, pe uscat sau in apa. Daca tot e vara si ne place sa ne balacim, este bine de stiut ca bratara fitness calculeaza nu doar kilometri parcursi pe uscat ci si in apa. Toate informatiile astfel adunate se pot sincroniza cu dashboard-ul fitbit de unde se pot sharui. Astfel pot sa faci competii cu prietenii.

Mai mult decat atat! Bratara te anunta si cand primesti apeluri sau mesaje pe telefonul mobil! Are si un sistem de alarmare care te poate anunta cand esti prea.. sedentar!

Dupa ce ai avut o zi plina de activitati, Flitbit te urmareste si in timp ce dormi si iti spune cat de bine te odihnesti.

Bateria are o autonomie de 5 zile, asa ca poti sta linistit. Incarcarea nu e un stres.

Ne-am uitat putin pe feedback-urile de produs de pe eMag si arata destul de bine. Se pare ca oamenii care au cumparat produsul il gasesc util si sunt multumiti de el. Ceea ce este foarte bine!

Bratara fitness Fitbit este de ceva timp de piata, motiv pentru care sunt mai multe variante si versiuni. In continuare va prezentam cele mai populare modele.

  1. Bratara fitness Fitbit Flex 2
  2. Bratara fitness Fitbit Alta HR
  3. Bratara fitness Fitbit Charge 2
  4. Ceas Smartwatch Fitness Fitbit Blaze

Va recomandam sa vedeti aici descrierea fiecaruia in parte pentru a alege modelul care vi se potriveste cel mai bine. Daca e sa facem o recomandare, noi propunem bratara fitness Fitbit Flex 2. Nu degeaba este cel mai popular model!

Daca v-ati hotarat sa scapati de viata sedentara si sa faci mai multa miscare, aceste bratari va pot fi de mare ajutor.

Sportul este important, nu doar pentru fizic, ci si pentru psihic, asa ca va recomandam si noi sa faceti miscare cat mai des cu putinta! Cu sau fara bratara! 😉

Cumpara bratara cu 20% mai ieftin!


Bratara fitness Fitbit, la cel mai bun pret
5 (100%) 3 voturi