Apple iPhone 7 este un smartphone destul de popular in aceasta perioada. In general oamenii care l-au cumparat par a fi multumiti de el. Pe eMag gasim aici 204 review-uri pentru acest model, iar scorul este 4.35 din 5, ceea ce e destul de bine!

Cautand dupa Telefon mobil Apple iPhone 7 am ajuns la eMag. eMag-ul zice aici ca astazi are un pret special pentru iPhone 7. Varianta de 128GB, pe negru, costa astazi 3749,99 lei, ceea ce mi s-a parut putintel cam mult. Am sapat mai departe in speranta ca am sa gasesc in alta parte mai ieftin. Asa am ajuns pe EvoMAG, unde am gasiti aici acelasi model, la pretul de 3999 lei.

Telefon mobil smartphone Apple iPhone 7 128gb black

Hmm.. desi eMag nu zicea decat ca are „pret special”, nefolosindu-se de clasica optiune pret vechi / pret nou / reducere ca sa vad cat de special e pretul, se pare totusi ca pretul de la ei este cel mai bun de pana acum. Am continuat insa cautarile si am ajuns pe „cel mai cel”, aici. Si la ei pretul este tot 3999 lei, la fel ca la evoMAG. Tot un pret similar avem si la Orange, aici. Ar fi mai ieftin daca ne-am face abonament, dar.. eu unul nu sunt curios, cartela prepay acoperind cu succes rasunator toate nevoile mele de comunicare.

Daca pretul vi se pare mic, aruncati o privire aici. Cei de la QuickMobile vor sa faca bani quick si ne cer 4349.90 lei pe acelasi telefon care pana acum e semnificativ mai ieftin peste tot.

Spre surpriza mea, cei de la Flanco au aici Apple iPhone 7 la un pret decent, doar 3799,99 lei, un pret destul de apropiat de cel de la eMag.

Cei de la MarketOnline au aici smartphone Apple iPhone 7 128GB, pe negru, la 3904 lei.

La 3799 lei mai gasim acest telefon si la StradaIT, aici, iar la 3.899,00 lei la BadaBum, aici.

Apple iPhone 7 la cel mai bun pret

Concluzionand, la momentul scrierii acestui articol (3 decembrie 2016) aici gasim iPhone 7 de 128GB la cel mai bun pret, doar 3749,99 lei. Desi suma nu e tocmai mica, este cel mai mic pret de pe piata pentru acest model de iPhone. In orice caz, inainte de a achizitiona telefonul este bine sa verificati din nou pretul in cele mai populare magazine pentru a vedea cine are cel mai bun pret la momentul in care doriti sa cumparati telefonul. Pentru a usura acest procedeu aveti in acest articol link-uri directe la pagina cu produsul dorit.

P.S. Vezi aici pagina web oficiala Apple de prezentare a acestui telefon.

Mult succes!


Apple iPhone 7 la cel mai bun pret!
5 (100%) 1 voturi